Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Hansa Cup i Furulund

Emma 4 - 8 månaderSkapad av Karin Pålsson tor, augusti 18, 2011 14:32:46

Nu har vi varit på Fururing Raceway i Furulund hela helgen. Vi har arrangerat Hansa Cup delt 1 med startande från Tyskland, Danmark och Sverige.
På fredagen var det grått väder men OK och vi körde 3 träningar. På lördagen regnade det hela morgonen, men så fort regnet slutade vid middgastid så hjälpte alla klubbmedlemmarna till att dammsuga och spåna banan så den var körklar på en timme.
Emma var nog den mest klappade och kelade hunden i Sverige i helgen. Och det tyckte hon om och njöt ! Emma hade sin filt och mat och leksaker i domarbåset på förarställningen. Hon sov som en stock medans folk klampade upp och ner och bilarna körde på banan. Jessica, vårat söta barnbarn tyckte Emma var så fin för när det är fuktigt så ser det ut som om vi har haft en krustång på pälsen på öronen och huvudet på Emma. Jessica klappade och lekte mycket med Emma under helgen när hon inte körde sin RC bil.
Våra söner Mikael och Magnus blev TQ i var sin klass (kvalsnabbast). På söndagen var det bättre väder och finalerna kunde köras utan problem.
Mikael Pålsson vann i Buggy och Magnus "Mimme" Pålsson vann i Truggy-klass. Och Jessica Pålsson blev bästa Junior och körde Semifinal ! Hon körde mycket bra, lungt och fint utan att förivra sig.
En lång helg med mycket action.

Emma vid Furulunds bana

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.