Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Tisdag 16 oktober

Emma 8,5 år - 9 årSkapad av Karin Pålsson tis, oktober 16, 2018 11:22:12
Vi åkte till Lundåkra i fredags igen. De hade lovat jättefint väder, och det var det. Mycket att titta på när båtarna tömdes på saker och många tog sista turen med båten för säsongen innan den togs upp inför vinterförvaring.En svanfamilj satt nedanför husbilen i vattenbrynet och njöt av värmen och putsade sig.
På lördagen fick Emma problem med kisseriet igen, 7:e gången nu. Hon fick Metacam och det hjälpte nästan direkt.(i alla fall verkade hon normal) Vi hade tid hos Karin Löfqvist på AniCura Hässleholm på måndag morgon.

Vi startade färden tidigt på morgonen med husbilen och var framme vid kvart i 8 på morgonen.Efter att jag reggat in Emma så satt vi en stund i husbilen och väntade tills de kallade in oss. Vi fick träffa Karin och hon var mycket trevlig och kan verkligen sina saker. Hon tog hand om Emma och de sövde henne och gjorde en massa undersökningar för att verkligen hitta orsaken till Emmas problem.
Bland annat gjordes röntgen, ultraljud, bakterieodling, lab urinprov/provtagning, cystocentes, cystoskopi...
Det jag vet i dag var att allt såg bra ut :) men att det var mycket bakterier i urinen :( men när alla testresultaten är klara kommer Karin att ringa och ev blir det operation för det är visst veck vid kissemissen som kanske kan vara orsaken. Men nu är vi i trygga händer och litar på att de inte ger sig innan detta är löst och Emma inte har mer problem.Tur vi hade husbilen med oss för vi fick vänta ända till tretiden innan Emma hade vaknat ur narkosen och kunde åka med oss hem. Det var en trötter Emma och hon sov mest hela kvällen och natten. Men nu är hon piggare igen :) Vår lilla pälskling !!!  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Linda fre, oktober 26, 2018 21:43:57

Håller tummar och tassar att problemet är hittat. Fina bilder :) Här har vi ca 6-7 cm snö nu, och det kommer mer.... Kram!

Skapad av Sanna tor, oktober 18, 2018 13:01:32

Stackars Emma och skönt att ni hittat det troliga felet till de återkommande bakterierna. Ska verkligen hålla tummarna nu att detta blir bättre.

Härliga bilder och som du skriver - tur man har husbil så man kan stanna på plats om något händer. Fast nu har vi ställt in vår inför vintern och fått byta plats mot det tidigare bra ladan vi hade. Den bonden hade lastat in hö där och glömt ringa oss. Vilken svikers va?!

Ha det jättebra och håll tummarna för mig på måndag då jag opererar ögat.
Kram/S