Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Söndag 22 april, Lundåkra var det i helgen!

Emma 8 år - 8,5 årSkapad av Karin Pålsson sön, april 22, 2018 16:58:16
I fredags middag åkte vi till Lundåkra hamnens ställplats. Det var redan många bilar när vi kom dit...Det var jättefint väder och vi satt ute och mös i solen... Vi träffade ett par vänner från Ängelholm som vi träffade förra helgen när vi var i Persköp, och sen kom Magnus (Mimme) och hälsade på på kvällen också.Lite fler solnedgångar...På lördagen blåste det tyvärr och var mycket kallare, så vi satt inte ute då. Mimme kom och hälsade på på eftermiddagen. Han körde elcykeln ditBerne och jag hade redan börjat med mat till och två, men Mimme gick till Idas restaurang och fick en vräk-macka så vi kunde äta tillsammans i husbilen. Sen spelade vi träspeletMimme vann och Berne och jag blev båda tvåor.... :)Vi åkte hem på morgonen och Berne klippte gräs och vi donade i trädgården. Mina små backsippor hade slagit ut under helgen :)

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Sanna sön, april 22, 2018 17:30:08

Hallå!
Vilken fin ställplats ni hittade. Var tvungen backa lite och fick se lite av ditt hem. Oj vad du har varit duktig och vilka snygga gardiner sedan. Backsippirna är bedårande liksom Emma som undrar nog vad ni gjorde i träspelet....men oj vad skoj sådant är.
Kramis (Visst ja du undrade om vi skulle ut något. Näe husbilen står kvar i ladan och mannen är sysselsatt med storbygge på sonens nya hus. Så det blir nog inget i maj heller....men sen *ler*)