Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Fredag 16 mars

Emma 8 år - 8,5 årSkapad av Karin Pålsson fre, mars 16, 2018 13:22:12
I onsdags kväll blev Emma lite krasslig i magen och i går fick hon äta ris med fiskbullar, vilket hon verkligen uppskattar.Dock tycker hon inte om att vänta på maten... Det tar ju lite tid att koka riset och sen att svalna också. Inte populärt.Sedan så åt hon med god aptit, men slicka uppe på sin nos, det kan hon inte. Tror tungan är lite för kort?!! :)
Sedan gick vi en härlig runda i blåsten och snön med Lena och Watson. Emma är pigg och glad igen :)
När vi kom hem så sopade jag snö och då kom vår granne, Flee, ja hunden alltså och hälsade på Emma. Jag lät Emma vara med när jag tog bort snön. När Flee precis gått in till sig dök Bella, en flatte (flat coated retriever) som bor ett par gator härifrån upp på vår uppkörsel. Hon hade inget halsband och ingen Husse eller Matte syntes till. Jag släppte in Emma och tog Emmas koppel på Bella och gick för att lämna tillbaks henne. En glad hundvakt, han passar Bella på dagarna och han har en egen flatte också som heter Siri. Bella hade lyckts rymma när han öppnade dörren. Hon gör det lite då och då. Han var jätteglad att jag hade tagit med henne "hem".Vi önskar alla en riktigt skön helg !!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.