Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Tisdag 8 november

Emma 1,5 år - 2 årSkapad av Karin Pålsson tis, november 08, 2011 07:32:30

Jaha, då var det tisdag i dag. Emma skall följa med mig till butiken idag också. Hon hade fått en massa olika oxhudsben av Jenny att mumsa på när hon är i butiken. (en boll, en sko, och småpinnar) Emma tackar !

Det gick ganska bra att passa butiken i går. Vissa saker var krångliga, som att hitta knappen på den stora datorn (den stod längst in mot väggen under skrivbordet och framsidan var mot ett packbord med hylla som hade saker på sig så man sån ingenting, Hur jag än kände efter hittade jag ingen av/på knapp. Men efter att vi hade tagit bort sakerna och krypit in där så vi knappen. I dag skall det gå lättare i alla fall. Faktureringen i butiken var inget problem, det gick bra. Skriva fraktsedlar var jobbigare, De hade så många olika alternativ att kryssa i. (nu vet jag att privatkunder skall ha normalpaket kombinerat med utlämningsställe och tel.avisering, återförsäljare och firmor bara normalpaket så körs paketen ut till dom.

I dag skall Emma och jag fortsätta till Mickes och Jennys villa och ta in deras soptunna, den har blivit tömd i dag.

I kväll skall Emma till Eva, då skall hon titta på Emmas öron. De är röda båda två nu tycker jag, men de verkar inte klia. Feber har hon inte heller 37,9 nu på morgonen.

I gårkväll var vi på innebanan. Det var Erling som hade jouren denna veckan. Så här glad var han när han satt och skruvade ihop en ny bil !

  • Kommentarer(0)//www.emmas-blogg.se/#post409