Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Måndag 22 augusti

Emma 1,5 år - 2 årSkapad av Karin Pålsson tis, augusti 23, 2011 07:37:21
I gårkväll började det regna, inte 0,1 mm som det stod på nätet, utan massor - hela natten. Danells hade stannat kvar till i dag, de bor i sin husbil vid banan. De var vakna när jag kom ner vid 9 tiden. De hjälptes åt att sopa och dra rullarna på banan och alla pölarna är borta nu, men banan är fortfarande fuktig och det är mulet och fuktig luft så det torkar långsamt. Vi får se hur det blir längre fram i dag.

Jag gick en runda med Emma på slingan, hon gör avstickare på små stigar i högt gräs som inte leder någon särskild stands, hon är väl på upptäckarhumör.

Vi har dammtorkat och städat hela huset nu. I gårkväll var Mimme här och hälsade på med sin nya flickvän. De hade bullar med sig så vi fikade i källaren. Emma satte sig mellan dem i soffan men sedan hoppade hon ner så hun kunde ha koll på vem som kunde tänkas bjuda sistan på bullen på henne.

Emma vilar i hallen, detta är hennes favoritställning. Ser ganska kul ut...

  • Kommentarer(0)//www.emmas-blogg.se/#post329