Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Tisdag 16 augusti

Emma 1,5 år - 2 årSkapad av Karin Pålsson mån, augusti 22, 2011 19:23:24
Roligt att även buggyförare hittat in till denna sidan.
I dag har det varit uppehåll och sol hela dagen men haven på banan har inte torkat upp ännu, kanske den är körklar i morgon igen.
I dag har vi städat hela huset, jag har cyklat upp i byn och handlat och även gått en lång runda med Emma. Det märks att hon gillar när det är svalare ute för hon är mycket piggare nu.
Klockan fyra hämtade vi min Pappa i Kävlinge (tågstationen). Han hade flygit från Zurich i Schweiz där han bor till Kastrup. Sedan tog han öresundståget hit.
Det är jättekul att ha honom på besök, man vet inte hur länge han kommer att vara så kry och pigg (93 år är han nu och en riktig krutgubbe). Nu har vi ätiti midag och Mimme kom också och då fick han mat med, för det räckte till alla.
Sedan drack vi kaffe. Berne klippte gräset (bäst att passa på när det är nästan torrt, man vet inte när det går att klippa nästa gång).
Nu skall vi titta på TV och sitta och prata. Emma är glad, nu har hon en till som kelar med henne.

  • Kommentarer(0)//www.emmas-blogg.se/#post326