Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Semestern slut

Emma 4 - 8 månaderSkapad av Karin Pålsson tor, augusti 18, 2011 14:42:28

Nu är semestern slut och Emma fyller 8 månader i dag.
I morse gick vi en härlig runda till joggingspåret vid Vikenbadet. Så fort vi går på vägen så har jag Emma kopplad med halsband och hon får gå fint. När vi kom till skogen eller öppna fält som mellan Kronovägen och Möllegatan så kopplar jag i selen och hon får springa runt som hon vill, dock ej längre än Flexi-kopplet räcker. Hon är jätteduktig faktiskt.
I kväll skall vi till Eva och Filip och få ta blodprovet till "passet". Vi får hoppas allt är bra och sedan bär det iväg till Danmark i september med Emma, och senare till tyskland en runda och Frankrike på vinresa i november.
Emma har blivit så otroligt kelen av sig, även lite gnällig och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Lite tidigt men annars skulle man kunna tro att det snart blir dags för löp ??
Jo föresten, nu har Emma börjat hoppa upp självmant i mercan också, den tyckte hon var pest innan. Tänk vad det ändrar sig.

  • Kommentarer(0)//www.emmas-blogg.se/#post29