Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Lördag 1 december

Emma 8,5 år - 9 årSkapad av Karin Pålsson lör, december 01, 2018 13:56:21
I gårkväll kom Nana och Mimme och hälsade på. De bjöd på middag från Milas, jättegott!Det syns att Emma är hungrig. Mimme bjöd lite på henne. Sedan fick hon sallad och det glufsade hon glatt i sig (hon som aldrig äter sallad annars, det spottar hon ut så fort hon kan) Vad har hänt ???Vi spelade kort efter maten, och tänk, jag vann!!!! Efter maten drack vi kaffe med ett litet glas god rum. Nana tyckte så här om rum :)
Har man roligt går tiden fort, vips var klockan halv ett och Nana och Mimme åkte hem. Vi sov länge i dag, ja det vill säga väckarklockan satte i gång kl 6 och då fick Emma komma in och mysa med oss i sängen. halv 8 gick vi upp och åt frukost (en kopp kaffe och en skinkmacka (jag griljerade första julskinkan i går) Mums !!Efter det var det dags för Emma och Husse att öppna Emmas julkalender. Det är en godsak i varje lucka, och Emma tyckte den var supergod!!Halv 10 körde vi in till Bulltofta kött i Malmö och handlade massor med mat!
Oxfilé, ryggbiff, fläskschnitzel, revben, fläskfärs och oxfärs. De har superkvalitet på allt där, kan varmt rekommenderas !

  • Kommentarer(0)//www.emmas-blogg.se/#post1831