Emmas blogg

Emmas blogg

Detta handlar Emmas blogg om:

Emma gillar att åka husbil ! Här kan ni läsa om Emmas liv. Vi har tagit foto och skrivit nästan var dag om allt som Emma hittat på, alla hennes hyss och vardag och resor mm från 8 veckors valp till nu. Ni kan även läsa om våra vinresor, vår familj mm
OBS! Klicka på den kategorin ni vill läsa om till höger !
Välkomna !

Söndag 10 december, 2 advent och Emma fyller 8 år i dag !!!

Emma 7,5 år - 8 årSkapad av Karin Pålsson sön, december 10, 2017 12:44:06
Denna helgen har vi varit i Lundåkra ställplats i Landskrona. Vädret har varit blåsigt och kallt men annars ganska så fint !
I lördags kom Mimme och hälsade på och Emma blev överlycklig. På bilderna väntar hon på att han skall parkera sin bil och komma in till henne...Min förkylning har nästan gått bort nu, skönt!Så denna helgen har vi myst inne i husbilen och ätit och druckit gott. Det var bara två husbilar till som stod på ställplatsen. I morse började det regna och när vi körde hem var det snöblandat regn.
Vi har med oss popcornmaskin, och det är gott att poppa popcorn på kvällarna.Emma sover alltid hos oss i sängen numer, hon hoppar upp när vi går och lägger oss och ligger blickstilla emellan oss. Det är faktiskt riktigt mysigt, och det tycker Emma också.I dag fyller Emma 8 år och hon skall få lite extra gott i dag. Faktiskt en egen liten prinsessbakelse och lite annat med.

  • Kommentarer(2)//www.emmas-blogg.se/#post1737